Menü Bezárás

Rólunk

Cégünk 2002-ben alakult Bt-ként, majd 2010-ben, – a megkeresések számának növekedése miatt, létrehoztuk a VIRÁG SZKT Kft-t, amely cégben már Virág László Marcell csatlakozásával és ügyvezetésével folytattuk tovább munkánkat és napjainkig tevékenykedünk.
Annak érdekében, hogy Édesapám mellett jómagam, ifjabb Virág László is megszerezzek minden szükséges tudást és tanúsítványt 2010-ben elkezdtem tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen, ahol sikeresen végeztem Agrármérnök Msc szakon 2011-ben. További tanulmányokat folytattam 2013-2014 között Gödöllőn a Szent István Egyetemen, ahol Talajtani szakmérnök diplomát szereztem, majd szintén a fentebb nevezett egyetem szarvasi Tessedik Campusának Növényvédelmi szakmérnök karát is elvégeztem. Így már teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani Ügyfeleinknek.
Fő működési területünk Borsod-Abaúj Zemplén megye, de az ország egész területére kiterjed működési hatáskörünk (volt már megbízásunk Bács-Kiskun, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Pest, Somogy megyékből is). A 2002-ben indult Nemzeti Agrárkörnyezet-gazdálkodási Programban kezdetek óta szakértőként jelen vagyunk.
2005-2006 években pályázati forrásból (70% EU hozzájárulás, 30% magyar társfinanszírozás) és 1,0 mFt-os saját hozzájárulásból fejlesztést hajtottunk végre tápanyag-gazdálkodási szaktanácsadási rendszerünk fejlesztésére, a legújabb tudományos eredmények felhasználására, melyben közreműködő partnereink a Talajerő-Gazdálkodás KKT (Kaposvár), az MTA TAKI (Budapest) és a Hajdú-Bihar Megyei Növény- és Talajvédelmi Szolgálat (Debrecen) voltak. A rendszerrel a mai napig dolgozunk és évente frissítjük azért, hogy a legaktuálisabb tudományos eredmények alapján adhassunk szaktanácsot és szolgálhassuk ki ügyfeleink igényeit.
2011-ben pályázat útján cégünk új irodaépületet vásárolt, ahova a következő évben beköltöztünk és azóta is itt, az Apátsági úti helyszínen tevékenykedünk.

Virág László Marcell
Ügyvezető, szakértő, szaktanácsadó
Névjegyzékszám: NAK-2112

Virág László
Szakértő, szaktanácsadó

Keressen minket bátran, segítünk Önnek!